Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Colt 1911 MEU i M4/M16. Jaka firma najlepsza?

Recommended Posts

Creamono, jak Ci się sprawowała ta replika? Były jakieś problemy? Bo chyba jednak zdecyduję się na G&P WOC. O Inokatsu wyczytałem więcej złego niż dobrego. Nie wiem już co o tym myśleć, bo zawsze myślałem, że Inokatsu jest wysoko na czele wszystkich karabinów GBB...

według mnie repliki gbb to we są dość tanie a do tego odpowiednie do asg .G&P woc oraz inokatsu to są pięknie wykonane oraz prawie w 100 % oddają wyglą broni palnej, lecz tylko to są tak samo a może i więcej awaryjne niż we ,a o wiele droższe i do tego należy dokupić jeszcze wiele częsci wewnętrznych ,lecz jak pisałeś że cena nie ma znaczenia dla ciebie to możesz brać G&P woc i do tego dokupić części .

@mati_z

Mysle, ze z czystym sumieniem moge polecic Ci WOC. Mialem te wersje...

http://www.airsoftglobal.com/product_info....roducts_id=8800

Zero problemow z czesciami, jest ich od groma wrecz, a to jest ogromny plus! Kupilem taka ubozsza bo reszte akcesoriow chcialem osobno dokupic, jak RIS, Red dot, kolba Victor itp...

Dwie rzeczy były uciążliwe - luzy w gornym i dolnym receiverze, lekko denerwujace, ale to bolaczka tych M4, a druga rzecz przydalby sie lepszy bolt carrier, z RAtecha bylby idealny.

Jak sie zdecydujesz na WOCa to do tego caly set z Ratecha, bolt carrier, NPAS (opcjonalnie) prec lufa i bedzie wypasik :) Mysle ze warto zainwestowac, a to zabawka bedzie na lata, no i dostosowana do magow CO2, a na tym Ci zalezy :)

Jak sie zdecydujesz na WOCa to do tego caly set z Ratecha, bolt carrier, NPAS (opcjonalnie) prec lufa i bedzie wypasik :) Mysle ze warto zainwestowac, a to zabawka bedzie na lata, no i dostosowana do magow CO2, a na tym Ci zalezy :)

Czyli wg. Ciebie też lepiej kupić WOC niż Inokatsu? Sporo części do wymiany... W Inokatsu też tak na starcie jest? Bo słyszałem, że tylko Hop up?

Damianus1993

Jeśli chodzi o replikę WE, to jakoś mam obawy. Z tego co wyczytałem to dużo częściej się psuje niż WOC czy Inokatsu bo po prostu jest to replika z niższej półki. Może się mylę...

Poza tym jak to wreszcie jest? Bo jedni mówią, że WA jest dużo lepsze od WE, a inni odwrotnie?

Edited by mati_z

Mysle, ze kazdy zachwala tutaj co ma u siebie, ale WOC ma bardzo duzo zwolennikow, a czytalem w miare dokladnie tematy o M4 z WA i WE, wydaje mi sie ze wiekszosc glosow byla z WOC.

Cenowo w porownaniu?

- INO z upgradem RATECHA+mag chodzi po ok $1150.

- WOCa kupisz z dodatkami za $666 i jeszcze Ci zostanie prawie tyle samo na czesci z RATECHA.

Jeśli kasa nie gra roli to kupowałbym WOC + oryginalne body i kolba z MAGPULA, do tego Bomber VIS-1, lekka przerobka i masz M4 jak zadne inne :)

Your call mate ;)

Racja Damianus1993, zabawa z replikami GBB nie należy do najtańszych a wiadomo, że producenci części kuszą jak mogą coraz lepszymi dodatkami i konwersjami.

Na forum GasGuns jeden gość wydał pare tysięcy euro na swoją M4 od WA... ale części poprostu są z najwyższej półki.