mlody_one Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 jak myslicie? duza bylaby roznica w predkosci kulki w VSR 10 Pro sniper przy zastosowaniu sprezyny 150% i 170% :?: przy tloku lylax'a i lufie 6,03... :wink: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 Ja Ci odradzam te apgrejdy, bo już wystarczy, że mi dzisiaj palucha zmasakrowałeś z tej VSRki :lol: luknij tu :arrow: :wink: Quote Link to post Share on other sites
mlody_one Posted November 7, 2004 Author Report Share Posted November 7, 2004 na machinegun'ie maja tylko 120, 130 i 170.. to wiem od dawna bo mam w tej chwili 120'stke od nich... ale ze "gdy mam co chce wtedy wiecej chce" :twisted: to planuje zrobic srogie rasowanie mojej pukawy... :) dlatego chcialem sie dowiedziec o przypuszczalna roznice predkosci wylotowej przy zastosowaniu dajmy na to sprezyny 130, 150 i 170... Quote Link to post Share on other sites
Giwer Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Pamietaj, ze 120 SP jest najmocniejsza sprezyna jaka mozesz wstawic bez wymiany innych czesci. (No, 130SP moze jeszcze pociagnac ale chyba nie dlugo), poczytaj, poszukaj bylo juz troche pisane i poczytaj na zagranicznych forach co nalezy wymienic do sprezyny 150SP, 170SP (napisz do sklepow i sie spytaj). A jezeli ktos w polsce wymieniał w jakims z VSR sprezyne na 150/170SP niech sie podzieli informacjami jak osiagi, czy sa problemy z naciaganiem sprezyny i co wymienil. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
mlody_one Posted November 7, 2004 Author Report Share Posted November 7, 2004 1. sprawa wyglada tak ze oprocz sprezyny chce wymienic jeszcze tlok, glowice cylindra i lufe... wszystko z WGC... maja tam tez czesci spustu, wiec czekam na opinie czy warto wymienic... 2. poczytaj, poszukaj bylo juz troche pisane i poczytaj na zagranicznych forach co nalezy wymienic do sprezyny 150SP, 170SP moglbys podac mi kilka adresow zagranicznych forow? 3. A jezeli ktos w polsce wymieniał w jakims z VSR sprezyne na 150/170SP niech sie podzieli informacjami jak osiagi, czy sa problemy z naciaganiem sprezyny i co wymienil. wlasnie na to czekam :roll: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts