rudy217 Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 witam mam problem z moją mp5, w środku siedzi silnik CA High speed. Na bateri GP 8.4 1300 przy strzelaniu na auto zaczyna sie robic problem, karabinek strzela 2-3 kulki normalnie potem trzy cztery puste strzały i nagle z lufy leci 4-5 kulek na raz!! dodam ze na lipo 7.4 auto działa normalnie (moze raz na jakis czas polecą dwie kulki) semi na obydwu batka działa normalnie, jak moge zniwelowac takie działanie na batce GP?? czy da sie to jakos naprawic?? dodam tez ze testowane na 3 róznych maga (real cap, mid cap i high cap, na kazdym tak samo) za pomoc z góry dziękuje bo nie wiem co mam z tym począc. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Wmontować opóźniacz popychacza :). Quote Link to post Share on other sites
rudy217 Posted May 21, 2010 Author Report Share Posted May 21, 2010 a zmniejszy to rofik repliki?? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 nie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts