qiubss Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) Witam . Mam pytanie czy może ktoś wie czy tego tybu zębatki są dobre czy bardziej to jest szajs?http://www.ebairsoft.com/triple-torque-gear-marui-p-2033.html Edited May 18, 2010 by qiubss Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Najprawdopodobniej sa to zebatki elementa rebrandowane jako 5ku (robia tak z silnikami tez - do tego dochodzi identyczne pakowanie jak zebatek elementa). Niestety nie wiem jak z ich wytrzymaloscia (ale ogolnie elementa dobre sa tylko silniki). Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Jeśli chodzi o zębatki elementa to te nowszego typu są ok, starszego - loteria. Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 (edited) Zainstalowane u znajomego na razie wytrzymały 2k bb na m150 DF niestety kulkturą pracy nie grzeszą... Firma 5ku na razie mnie nie zawiodła. Na silniku hi-speed 5ku na razie wystrzeliłem blisko 20k bb głównie na batce 10,8V na razie poza wymianą zębatki trzyma się dobrze. Co do mocy to silnik ten niewiele ustępuje silnikowi guarder hi-speed rev. zostawiając w tyle silniki typu hi-speed gp Edited May 21, 2010 by kermit Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts