Czubaka Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Połączenie Szwadronu C i FIA W dniach 8-9 maja, podczas corocznego szkolenia unitarnego oddziału FIA zrealizowano ostatni etap - trwającego od marca br - łączenia dwóch formacji: Szwadronu C i FIA. Integracja ekip, podobnie jak rok wcześniej połączenie Szwadronu C i Bobrów Wojny, jest przejawem wspólnej pasji jakim jest praca zespołowa i doskonalenie swoich umiejętności w ramach szeroko pojętego militarnego hobby. Jest jednocześnie sukcesem myślenia w kategoriach dobra grupy nad indywidualizmem. Ćwiczenia, podczas których nastąpiło oficjalne utworzenie tej prawdopodobnie największej w Polsce grupy MilSimowej odbyło się na Poligonie Radiowo należącym do Fundacji E.H.O. kierowanej przez członków oddziału. FIA Agent (dowódca Szwadronu C): "Poczułem, że w dotychczasowym układzie przestałem się rozwijać jako żołnierz i dowódca. Moje marzenie z dawnych lat - Pluton piechoty - ziściło się" Odnosnie środowiska ASG - "lead me, follow me or get the hell out of my way" G.S.Patton FIA ErTo (dowódca FIA): "Dzieląc się tą informacją chcemy pokazać jak wiele można osiągnąć będąc gotowym do rezygnacji z nawet niewielkiej części swoich wymagań i włączenia się w budowanie miejsca nie tylko dla siebie." Edited May 24, 2010 by Czubaka Quote Link to post Share on other sites
StarskiPL Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 No tak... w maju słonko potrafiło już przygrzać. Quote Link to post Share on other sites
Czubaka Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 No tak... w maju słonko potrafiło już przygrzać. Cześć. Możesz rozwinąć swoją myśl? Pozdrawiam Czu Quote Link to post Share on other sites
StarskiPL Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) Panowie, rozumiem, że podchodzicie do sprawy na poważnie ale czy oby nie zatarła wam się pewna granica? Edited June 27, 2010 by StarskiPL Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Według mnie, to co reprezentują ci panowie, to klasa sama w sobie. To chyba dobrze, że chcą rozwijać się w tym hobby, i wdrażać się w nie coraz bardziej. Quote Link to post Share on other sites
HustleR Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Panowie, rozumiem, że podchodzicie do sprawy na poważnie ale czy oby nie zatarła wam się pewna granica? A skąd nagle taka troska o nas? Komuś przeszkadza to, że się rozwijamy i jest nas coraz więcej? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts