Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

czesc

Ja tobie odpowiem :wink: mam takie coś porzyczone od Kreta, tylko ze oliwkowe. Paski zwane szelkami są spenisowione, zapinane na regulator a nei na fastex przez co ciężko to sie zejmuje, klamry fastex przy ładownicach sprawdzają cię całkiem śednio, zwłaszcza przy czołganiu. Ładownice nie sa raczej dostosowane do magazynków do m16 lub podobnych gabarytowo gdyz te najwyrażniej w nich(ładownicach) toną.

boczne kieszenie sa świetne pasuje w nie idelanie moja apteczka albo manierka + latareczka + tool. wygladem moze to przypominać chest rig EAGLA ale rózni się wieloma szczegółami. kieszeń zapinana na napy ma chyba byc na wkład balistyczny bo nic inengo pozanim albo cukerkami tam niewjedzie - cieżko sie tam dostac jak ładownice sa pełne. To na tyle, jak trzeba coś dodac to pisz. Ogólnie całkiem to niezłe mimo ze ma prawie same wady ale trzeba by to poprostu dopracować igła nitką i paroma elementami. Cena myśle ze odzwierciedla jakość, i funkcjonalnosc. zamierzam sobie to cos skopiować i nanieśc poprawki, albo pójść w kierunku STRIKE/RACK.

Tyle ode mnie, coś jeszcze?

pozdr.

wilku

Opisywany przez Wilka chest pochodzi (według Hargina, od którego go kupiłem) ze "stajni" friko.onet.pl - przystosowany jest do podwójnych magów do AK. Co do samej oferty sklepu to trudno mi cokolwiek powiedzieć, choć podoba mi się bardzo. Jeśli te zdjęcia przedstawiają prawdziwy towar, to chyba jest to faktycznie podobna oferta do tego, co pożyczyłem właśnie Wilkowi.

Brak fastexów na pasach nośnych to główna niewygoda. Krój ładownic to sprawa przystosowania do poszczególnych działań, te z militaryarea wyglądają na ustandaryzowane i raczej pod M4 już szyte.

Pozdrawiam serdecznie

Kret

mialem i uzywalem identyczny chestrig - ktory oferuje militaryarea.pl

typowa rzecz, ladownice na magazynki od m4, przyzwoicie wykonany, moze ciut sztywny - za te pieniadze brac i sie nie zastanawiac

btw. chest uzywany obecnie przez Wilka pochodzi z szycie.friko.pl :) nie chca sie przyznac? :twisted: