Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Moja replika to M4A1 PJ ( ma przebieg 15 tys BB , w papierkach ma 430 FPS ale w realu jakieś 400 FPS ) , mam następujący problem z nią , otóż od zimy pojawił się u mnie problem z podawaniem kulek , a dokładnie jak włożę maga w gniazdo od maga to pierwsza kulka poleci a żeby reszta poleciała to muszę maga popchnąć do przodu , a gdy włożyłem maga kumpla ( mag od AGM ) to kulki w ogóle nie leciały nawet przy popychaniu czy też cofaniu maga . Myślę że wina może stać również po stronie gumki ale dokładnie nie wiem , może być troszkę stwardniała po zimie .

Jak myślicie wina gumki czy wina maga ??

Witam .a prubowałeś włożyć maga od kumpla który też posiada tą emke? jeżeli to też nic nie pomoże to rozkręć emke i zobacz może w środku z gumką lub komorą jest coś nie tak... bo gumka że jest zwykła (z gumy czy czegoś innego) to nie przeszkadza chyba że jest rozwalona... a jakich kulek używałeś przed awarią i teraz jakich używasz? albo cos z magiem jest nie tak np .sprężyna się zrombała i nie podaje tak jak trzeba , rozkkręć maga to zobaczysz.

powiem tak używałem i używam kulek 0.2 od G&G , mag jeden na pewno źle podaje i go rozkręciłem i faktycznie już spręża do wymiany ale wziąłem tą sprężynę i zawinąłem w drugą stronę co prawda początkowo waliło po 10 kulek na podkręceniu ale teraz i tak muszę to cholerstwo do przodu popchnąć by strzelało . No lookne na tą komorę i hop siup . A jak tego kumpla magazynki wkładałem to w ogóle nie strzelało nawet jak popchnąłem do przodu czy do tyłu ( jego magi są AGM a moje BOYi )