HateMe Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Witam Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem AK Real Sworda, i mam problem z podawaniem kulek. Czasem na semi nie podaje, przy krótkich seriach jest ok, przy dłuższych seriach również się dławi. Znajomy posiadacz identycznego AK powiedział mi, że to problem stockowego magazynka; ktoś może wie, przy których magazynkach ten problem nie występuje? Byle nie hi-capy... :P Pozdrawiam Hate Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Witam Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem AK Real Sworda, i mam problem z podawaniem kulek. Czasem na semi nie podaje, przy krótkich seriach jest ok, przy dłuższych seriach również się dławi. Znajomy posiadacz identycznego AK powiedział mi, że to problem stockowego magazynka; ktoś może wie, przy których magazynkach ten problem nie występuje? Byle nie hi-capy... :P Pozdrawiam Hate Miałem RS Type 56-1 i jak tak się działo u mnie to zmiana kulek rozwiązywała problem. Jeszcze kwestia jak długo posiadasz ten magazynek i czy go czyścisz czasem chociaż. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 Mówię o stockowym hi-capie; nie wiem ile czasu giwera była używana, magazynka nie czyściłem, kulki TM. Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Przeczyść maga. Miałem same MidCapy i były nie do zarypania (dodatkowo nie podawały kijowych kulek) więc nie pomogę Ci bardziej przy Hi Capie (zresztą kupowało się go osobno). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts