Huro Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Witam, mam mały problem, otóż wymieniam przewody w mojej Elce i daje mosfet`a ale nie mam pojęcia gdzie i czy wogóle ma być poprowadzony przewód który jest z prawej strony GB ,,na zewnątrz''. Prosiłbym o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu Twojego posta. Opisz dokładniej o co Ci chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Huro Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 Otóż zrobiłem mosfet dokładnie tak samo jak w poradniku który znalazłem w internecie ale ten był pod gearbox v.3 który ma 2 styki. Mój (v.2 dłuższy) ma oprócz tych 2 styków jeszcze jeden po lewej stronie GB. Nie mam pojęcia od czego on jest i czy wogóle musi być. Quote Link to post Share on other sites
Huro Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 miało być : po prawej stronie GB a nie po lewej. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Do niczego, ignorujesz płytkę selektora. Quote Link to post Share on other sites
Huro Posted May 31, 2010 Author Report Share Posted May 31, 2010 A za co wogóle odpowiada ? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Dodatkowy bezpiecznik. Teraz coraz rzadziej stosowany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts