jacek_za Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Witam, posiadam lunetę noktowizyjną produkcji białoruskiej o powiększeniu 4x. Niestety jest uszkodzona. Nie znam się na podzespołach noktowizorów, dlatego nie jestem w stanie określić nazwy uszkodzonej części. Na fotkach widać dokładnie co uległo zniszczeniu(prawdopodobnie upadek noktowizora). Wyjąłem to z wnętrza lunety. Mam pytanie odnośnie wymiany tego elementu. Macie może jakieś info dot. serwisów lub ludzi zajmujących się tymi sprawami. Ewentualnie jakieś dobre forum gdzie mogę szukać pomocy. Z tego co się do tej pory zorientowałem jest to jakiś rzadki model noktowizora. Google dało tylko kilka wyników odnośnie sprzedaży tego modelu na allegro. Uszkodzony element Noktowizor Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
rumak Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 http://www.nokto.info/sklep/ Zapytaj u nich, skoro to Białoruski sprzęt to może dadzą radę. Quote Link to post Share on other sites
jacek_za Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 Dzięki za info, okazało się, że koszt wymiany i naprawy tego noktowizora zbliżony jest do ceny nowego. Poszukam jeszcze (podróż do Białorusi??:) i może uda się jakoś załatwić to taniej. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts