dodiasg Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 wita mam maly problem dlaczego gdy przeladuje kulke i pistolet jest gotowy do strzalu i jak np chce trafic w cel ponizej i musze wycelowac nizej i przechylam replike to mi kulka z lufy sama wylatuje nie jest tak non-stop ale troche czesto i to jest wkurzajace sorki za zle sformulowanie tresci ale jastem kiepski w pisaniu problemow .. z powazainem DODIASG Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 bo ci guma hopa nie trzyma kulki Quote Link to post Share on other sites
dodiasg Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 a jak mam gwarancje to naprawia mi to ?? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 a próbowałeś hopa wyregulować takim suwaczkiem przy gripie Quote Link to post Share on other sites
dodiasg Posted May 28, 2010 Author Report Share Posted May 28, 2010 tak Quote Link to post Share on other sites
Pr0tac Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Też mam ten sam problem, tylko że u mnie jest jeszcze tragiczniej , dlatego że gdy przeładowuje i po czym oddaje strzał,kulka nie wylatuje z lufy....i tak "gromadzi" w sobie te kulki aż dojdzie do 3 i dopiero strzela ale 3 kulkami! Tragedia. Mam tak samo problem z tym że kulka czasami sama wylatuje z lufy tzn. gdy przeładuje to przed oddaniem strzału. Moja replika jest nowiutka dosłownie. Ma może z 12 godzin. Replika to MP5SD3 firmy UHC. Proszę bardzo o pomoc w tej sprawie. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts