venox Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Witam Mam prośbę do was a propos konwersji do m4a1 ics'a. Tylko nie wiem czy jak kupie np. http://www.gunfire.pl/product-pol-11521898...ja-M4-CASV.html to, to czy bateria wejdzie i czy będzie pasować. Jeśli ktoś z was ma jakaś propozycje to byłbym wdzięczny. Proszę o podawanie propozycji Z góry dzięki (: Mam jeszcze jedno pytanko o tuningu. Mam w nim załadowane precke i gumke hu. Co proponowalibyście kolejnego do ulepszenia? chodzi mi o zwiększenie mocy i zasięgu Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Witam. co do ulepszenia to proponowałbym założyć mocniejszą sprężynę np m130 a nawet m140 (tylko przy m140 to lepiej nie walić non stop nafull auto) tylko że gdy założysz mocniejszą sprężynę to musisz wymienić prowadnicę sprężyny na wzmocnioną łożyskowaną najlepiej metalową , i tłok na mocniejszy. Możesz także założyć zestaw BORE-UP i uszczelnic (komorę , lufę , cylinder )teflonem i po tych zabiegach masz ponad 400FPS (400-430) Pozdro Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ja na twoim miejscu kupiłbym górną połówkę GB. Quote Link to post Share on other sites
PRESTON Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Witam. co do ulepszenia to proponowałbym założyć mocniejszą sprężynę np m130 a nawet m140 (tylko przy m140 to lepiej nie walić non stop nafull auto) tylko że gdy założysz mocniejszą sprężynę to musisz wymienić prowadnicę sprężyny na wzmocnioną łożyskowaną najlepiej metalową , i tłok na mocniejszy. Możesz także założyć zestaw BORE-UP i uszczelnic (komorę , lufę , cylinder )teflonem i po tych zabiegach masz ponad 400FPS (400-430) Pozdro Pietia888 No to się Kolega popisał znajomością bebechów ICS-a. Przy M140 możesz osiągnąć ok. 500 fps. Reszta na PW. Quote Link to post Share on other sites
Padaka Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Dokładnie 510 :) Quote Link to post Share on other sites
venox Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 ok to jeśli chodzi o upgrade to mam obraz, a co z konwersją? Przeglądałem ale nie wiem czy wejdzie do mojego modelu i czy na baterie miejsce będzie :/ Quote Link to post Share on other sites
thunderbird Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Rowniez jestem zainteresowany taka konwersja. Wie ktoś czy będzie to pasowało na podstawową wersję M4A1 ISC? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts