Misuruga Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 (edited) Witam Chciałem się zapytać: 1) czy da się wyciągnąć z tej oto repliki koło 380fps :?: 1a.) Jeśli się da jaki to by był koszt :?: 1b.) Co by było mi potrzebne :?: 2) Czy w ogóle się opłaca w niego wkładać pieniądze :?: PS. Jestem nowy i troszkę w tym jeszcze zielony :język: Edited May 30, 2010 by Misuruga Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Beta była robiona pod cqb dlatego tak mało fps. Wrzuć sp110 i będzie dalej wszystko działało ;) W końcu to CYMA :D Quote Link to post Share on other sites
Misuruga Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Beta była robiona pod cqb dlatego tak mało fps. Wrzuć sp110 i będzie dalej wszystko działało ;) W końcu to CYMA :D A jakie osiągi to mi umożliwi ? i czy jak np zamontuje lepsza sprężynę będę miał więcej fps ? Edited June 1, 2010 by Misuruga Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Nowa sprężyna m110 guarder nowa gumka to ci powinno dać jak masz szczelny gerbox ok 370fps . Quote Link to post Share on other sites
Misuruga Posted June 2, 2010 Author Report Share Posted June 2, 2010 rozumiem że chodzi o gumkę hop up a można wiedzieć jaką kupić ? Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 - SP110 Guarder - Gumka Systema/ Guarder biały/ Deep Fire/ G&G zielona ;) Quote Link to post Share on other sites
Misuruga Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 dziękuje za pomoc aktualnie moje ak będzie szło na serwis (zacina się gearbox jak by xD ) Jeśli go zrobią to zainwestuje w ten sprzęt który mi podajecie :D P.S Ad Awaria może ktoś wie co to jest :P proszę na pw Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Zacinanie się może być spowodowane wieloma czynnikami, np: - złe podkładkowanie - słaba bateria - słabe kable Quote Link to post Share on other sites
zabolek17 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Miałem tą broń przez dość długi czas i tam jest stockowo wsadzona sprężyna 110 ;) a co do odpowiedzi na pytania to: 1) Moja miała tyle w stocku 1a.) Nie wiem jak u Ciebie, ale ja liczyłem koszt tuningu to 450 fps i wyszło prawie 1000 zł 1b.) To zależy ile chcesz wymienić 2) Nie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts