Kochan146 Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Sluchajcie panowie duzo sie mowi o miescowkach w poznaniu i okolicach poznania a mozecie mi podac kilka miejsc w powiecie śremskim albo do 25km gdzie spokojnie mozna postrzelac i jakos z wieksza grupa pobawic sie bez przeszkod zwiazanymi bezpieczenstwem czy problemami natury policyjnej. Jesli byscie mieli takie miejscowki to dajcie tez moze jakas mape czy chociaz opis jak tam sie dostac. slyszalem ze najciekawiej jest w poznaniu , jarocinie i w okolicach leszna - kosciana , chcialbym tez znalezc cos w rodzimych stronach sremu, licze na wasza pomoc , pozdrawiam Ortografia!!!!/Antol Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 W stronę Poznania najbliższa Tobie "poznańska" miejscówka to Mieczewo między Kórnikiem a Mosiną. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Malyyyna Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 z tego co wiem w sremie strzela sie sporo osób... popytaj sie kolegów :lol: Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted May 31, 2010 Report Share Posted May 31, 2010 Generalnie w Śremie mała grupką można się postrzelać na poligonie kolo stadniny. Natomiast innych miejscówek w Śremie nie ma, najbliżej Mieczewo :) Quote Link to post Share on other sites
HISTORYK Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Pochodzę z Dąbrowy koło Śremu i mam w tej okolicy parę ciekawych miejsc - sprawdzonych i bezpiecznych, gdzie od paru lat biegam z klasami LO wojskowymi ze Środy Wlkp. Pozdrawiam!!! Quote Link to post Share on other sites
Mackey Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 slyszalem ze najciekawiej jest w poznaniu , jarocinie i w okolicach leszna - kosciana , chcialbym tez znalezc cos w rodzimych stronach sremu, licze na wasza pomoc , pozdrawiam w okolicach Kościana? gdzie? Chętnie oblookam takową miejscówke. Jak ma ktoś namiary na ludzi tam strzelających to poproszę. Quote Link to post Share on other sites
Bananik Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 (edited) We wsi Lubiatowo koło Dolska są fajne tereny zielone na strzelanki. Mam tam działkę i znam tamtejsze lasy. Jest ciekawa rzeźba terenu dużo wzniesień dość konkretnych i nie za wysoka trawa nie trzeba się przedzierać przez nie wiadomo jaki busz krzaczorów. Edited June 26, 2010 by Bananik Quote Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Odświeżę, może ktoś skorzysta... mapka - fajny las, do airsoftu ideał. Bardzo duże pagórki, gęsty, zróżnicowany teren. Porównywalny z F IV tylko bez zabudowań. 300 metrów na północ stara żwirownia. Edited February 22, 2012 by Wiewioor Quote Link to post Share on other sites
rade32 Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 Odświeżę, może ktoś skorzysta... mapka - fajny las, do airsoftu ideał. Bardzo duże pagórki, gęsty, zróżnicowany teren. Porównywalny z F IV tylko bez zabudowań. 300 metrów na północ stara żwirownia. Kolego było by fajnie zrobić coś w okolicy, podaj jakiś termin to chętnie wpadne 4-5 oso. ekipom . Quote Link to post Share on other sites
cywil G Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Sory, ale nie będziemy. :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 W środę przejadę się do tego lasu. Zupełnie nie kojarzę tego terenu, a już na pewno starej żwirowni. Jak miejscówka okaże się zacna, możnaby zorganizować małą lokalna strzelankę. Quote Link to post Share on other sites
skipper Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 W środę przejadę się do tego lasu. Zupełnie nie kojarzę tego terenu, a już na pewno starej żwirowni. Jak miejscówka okaże się zacna, możnaby zorganizować małą lokalna strzelankę. my z chłopakami a w lesznie jest nas około 40 osób mamy dwie miejscówki trzebania i taka mala wiseczka kolo leszna z opuszczonymi budynkami Quote Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Byłem w Trzebani - genialna miejscówka i bardzo dobrze zorganizowana strzelanka ze scenariuszem. O tej wioseczce nie słyszałem, ale chętnie zapoznam się z nią bliżej. Quote Link to post Share on other sites
daisho1973 Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 (edited) Witam! Dawno w Śremie nie byłem choć spędziłem tu ok dwudziestu paru lat życia. Kiedyś tych terenów było więcej no ale w dzisiejszej dobie urbanizacji to tych terenów ubywa. Zawsze można zorganizować coś co potem może zyskać miano stałego programu imprez u Leszka Twardowskiego w Brzedni koło Dolska. Kto u Niego był ten wie o czym mówię. Tren zróżnicowany można robić przeprawy przez bagna przemieszczanie się łodziami desantowymi przez jezioro, zjazdy na kolejce amerykańskiej, ciężarówki itd. To miejsce spełnia 100% zaplecza logistycznego (nocleg, kuchnia itd.). Kwestia dogadania się i chęci. Byłem tam dwa lata temu i można było by tam zorganizować niezłe scenariusze. Pozdrawiam! PS Jak coś będziecie organizowali to dajcie cynk to w końcu Śrem odwiedzę, przy okazji Rodzinę. Edited May 31, 2013 by daisho1973 Quote Link to post Share on other sites
Pr3z3s Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Czy ktoś tu jeszcze żyje i czy są organizowane strzelanki koło śremu tam gdzie była mapka wrzucona ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts