zepterek Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Interesuje mnie czy ktoś już to przetestował, i jak się ma ten sprzęt do Aresa. Chcę teraz kupić wersję C i zastanawiam się nad którymś z nich. Będę wdzięczny za opinie. Quote Link to post Share on other sites
zepterek Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 Interesuje mnie czy ktoś już to przetestował, i jak się ma ten sprzęt do Aresa. Chcę teraz kupić wersję C i zastanawiam się nad którymś z nich. Będę wdzięczny za opinie. tutaj jest link do specshopu http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=6732 Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 G36c od KWA... solidna replika godna polecenia. - przystosowana do li-po - bardzo dobrej jakości bebechy GB - solidne osiągi - dobre wykonanie zewn. (w wersji ASGDK mogą trochę razić napisy na body) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts