LogaN Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Hej, Pytanko mam, dla niektórych może się wydać banalne, a ja pewien nie jestem więc chciałbym się Was spytać, co by kasy w błoto nie wywalić. Szukam szyn RIS do standardowego chwytu przedniego od M4 (chwyt jest z CA). Znalazłem na Taiwanie zestaw tego typu: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...e_p_j-1995.html Jednak pisze, że dedykowany jest do chwytów typu MOE (Magpul?). Patrząc na zdjęcia wydaje mi się, że powinien również pasować do standardowego chwytu. Utwierdza mnie w tym przekonaniu również fakt, że wyczytałem, iż z wyglądu raczej identyczny zestaw szyn firmy ERGO pasuje zarówno do MOE jak i do standardowego chwytu. Jednak to na Taiwanie to ERGO na pewno nie jest więc chciałbym się dowiedzieć, czy montował ktoś to na zwykłej emce? Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Ja brałem z allegro gdzieś pół roku temu kosztowała koło 20zł. Na razie jej nie widzę ale sprawdzaj może trafisz. Sama szyna spoko montowałem ją właśnie na chwycie CA. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 Super, zarówno pierwsza jak i druga informacja :). Dzięki i pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts