fordark Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) Zakupiłem replikę na allegro. Po paru godzinach zabawy chciałem zobaczyć jak to w środku wygląda. Rozebrałem na 4 części : magazynek, lufę zamek i "dół". Gdy składam go tak samo jak rozbierałem wszystko wygląda ok, ale nie da się zaciągnąć zamka, z załądowanym magazynkiem brak reakcji na spust. W instrukcji (2 strony - śmieszne…) nic nie ma na temat rozkładania repliki, tylko ładowanie, działanie blow-backa i regulacja hop-up (a może dostałem niekompletny manual). Nie wiem co się stało, wygląda na to jakby po złożeniu coś blokowało zamek i nie pozwala mi go przeładować. Edited June 3, 2010 by fordark Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Jeżeli jest zrobiony podobnie jak TM: zwróć uwagę na dzyndzel wewnątrz zamka odpowiedzialny za zabezpieczanie broni. Quote Link to post Share on other sites
fordark Posted June 3, 2010 Author Report Share Posted June 3, 2010 Dzięki, faktycznie, w środku mała śrubka była regulowana i po rozebraniu trzeba to odkręcić, założyć i zakręcić znowu. Trochę mi to zajęło. Problem rozwiązany, a można gdzieś w necie znaleźć bogatsze instrukcje do replik? Czy producent nie zakłada, że będę swoją armatę rozbierał? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts