dre Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Witam i mam ptanko czy magi CA do mp5 pasują do cyma mp5 sd6 049j ten z blow back 410 fps. Obecnie mam JG mp5 sd6 i pasują idealnie bez żadnych przeróbek ale nie wiem jak z tą cymy mp5 czy tez spasują. Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Mag musi być okrągły, najlepiej od AK GBB WE, koniecznie kolor super ultra dark lans erth magpul srakpul. Jeśli nie wiesz o czym piszę? Użyj opcji SZUKAJ. Quote Link to post Share on other sites
dre Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Mag musi być okrągły, najlepiej od AK GBB WE, koniecznie kolor super ultra dark lans erth magpul srakpul. Jeśli nie wiesz o czym piszę? Użyj opcji SZUKAJ. Bardzo rzecowa odpowiedź ale szpanerom i mondrasiom dziękuje czekam na troche mądrzejsze odpowiedzi i poważniejszych ludzi. Quote Link to post Share on other sites
slysz Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Ta odpowiedź znaczy, że na forum było nie raz o tym pisane. Więc poszukaj sobie sam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts