Grizzly-Slupsk Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 http://www.taiwangun.com/wyposazenie_takty...a_c_m-1355.html Czy ktoś już tego używa? Godne polecania, czy nie? Bo dość niedawno się pojawiły na taiwangunie. Wiem, że chińskie ale trochę zawsze wytrzymają. Proszę o opinie. Quote Link to post Share on other sites
Sebi_S Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Za podobne pięniądze można kupić używane kontrakty(w bardzo dobrym stanie) które na 100% są lepsze o tego chińskiego badziewia, mam kontrakty jak i reszta naszego teamu i wszyscy chwalą :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Kumplowi kupiłem takie ochraniacze. Dziś przeszły testy w boju. Z relacji wynika, że wygodne, trzymają się nogi dobrze. Kumpel upadł na głaz (bardzo ładny głaz :D) kolanem to mu w jednym pękła skorupa. Jeśli masz możliwość kupna kontraktów to kup je, bo mimo, ze te ujdą to lepiej nie płacić dwa razy :D Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Wiekszosc chinskich kopi czegokolwiek ma wygladac a nie dzialac. Przezylem juz pare par ochraniaczy i jedyne ktore zyja do teraz to ochraniacze dla skaterow. Oczywiscie nie przejdzie sie w tym 20 km bez obtarc ale w warunkach czysto urbanistycznych niezastapione. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts