siwaszek Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Witam mam w/w replikę i planuje wreszcie coś do niej dokupić a więc tak: Lufa precyzyjna 6.04mm o długości 509mm - Systemy Metalowa komora hop-up do M4/M16 - KING ARMS Body M4/M16 - DBOYS/BOYI Zastanawiam się jeszcze nad FIREFOXEM 9,6V 2000mAh Waszym zdaniem części odpowiednie ? Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Komora King Armsa niby taka na wypasie, a jak ją testowaliśmy, to jakoś rewelacji nie odczuliśmy. Od siebie polecam komorę Guardera czarną, do dostania na Specshopie. Do tego dokup jeszcze gumkę Systemy. Co do baterii - Firefoxy są dobrymi batkami. Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Gume mam Guardera czarną i jeszcze znalazłem właśnie guarderowska komorę http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesori...arder-2015.html zaoszczędził bym na lepsze body :) Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Firefoxy nie są dobrymi batkami. 1.)Sanyo/ 2.)GP ...3.) G&P Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted June 7, 2010 Author Report Share Posted June 7, 2010 Mam okazje taka baterie kupić za mniej niż pół ceny a używana kilka razy w replice wiec dlatemu pytam :wink: Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Dobry FireFox nie jest zły. Jednak o wiele lepsze są SANYO/GP?G&P. Precka - OK Komora - OK Body - od biedy OK (jak Cię nie stać na droższe) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts