bender Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Witam, 27 maja zrobiłem w w/w sklepie i dzisiaj odebrałem paczkę. Sklep wydaje się spoko, co prawda okazało się po zapłaceniu, że jednej rzeczy nie ma i teraz czekam, aż się pojawi i doślą. Poprosiłem o zaniżenie rachunku, ale tego nie zrobili. Trudno mi powiedzieć, czy jak się ich przyciśnie to zaniżą. Resztę napiszę, jak doślą całość. Pozdrawiam EDIT: http://www.massive.hk/eshop/index.php Edited June 10, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
bender Posted July 28, 2010 Author Report Share Posted July 28, 2010 Moje zamówienie dobiegło końca. Okazało się, że reszta zamówionego sprzętu, jak to sklep określił była "brzydko porysowana" dlatego mi jej nie dosłali. Zdecydowałem się czekać, aż ją uzupełnią. Po półtora miesiąca zirytowałem się brakiem kontaktu i poprosiłem o zwrot gotówki. Po ponad tygodniu odezwali się i wreszcie zwrócili kasę. Przy okazji orżnęli mnie na 4$ wysyłki. Moja ostateczna opinia: nie kupuj jeśli naprawdę nie musisz, a jeśli kupujesz to upewnij się wcześniej, że mają to na stanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts