Drud Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Witam Tak jak w temacie czy ktoś ma w swojej spr-ce wstawioną lufę wewnętrzna 509 mm i zakrytą tłumikiem albo lufą zewnętrzną . Wie ktoś może jakiej długości jest lufa zewnętrzna w spr Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda , więc prosiłbym o wstawienie najlepiej fotek Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Lufa zewnętrzna jest jak najbardziej OK, zwłaszcza gdy jest dosyć gruba i masz sensowny tłumik płomienia za tym ;). Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Lufa 509mm w spr nie wystaje poza tłumik, ale sięga jego końca więc jest widoczna w tych bocznych wycięciach w tłumiku. Myślę, że 455mm będzie odpowiednia do spr. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda , więc prosiłbym o wstawienie najlepiej fotek Z góry dzięki Google->Grafika-> SPR mod 0 / MK12 mod 0 = masa zdjęć SPRki z tłumikiem dźwięku . Quote Link to post Share on other sites
kossaa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) 469mm jest w SPR/A / mod1 Edited June 16, 2010 by kossaa Quote Link to post Share on other sites
Martenz Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Witam ja w swoim SPR mam tą dłuższą. ale na to nakręcam tłumik dźwięku siesii i jest pięknie:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts