Aliant Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Witam otóż mam taki problem z moją repliką iż gdy zmieniam pozycje selektora z pozycji zabezpieczony na pozycję ogień pojedynczy to spust przy próbie oddania strzału jest zablokowany tak jak w pozycji zabezpieczonej. Natomiast gdy da, ogień ciągły to wszystko jest w porządku kosi pięknie seria bez problemu. Nadmienię że przy zmianie serii na pojedynczy mogę oddać jeden strzał po czym spust blokuje się. Replika jest praktycznie nowa na 1,5 miesiąca niestety nie posiadam gwarancji :poddanie: . Rozłożyłem gerbox i stwierdziłem że wszystko ok spęzynki na swoim miejscu wszelkie zapadki przy spuście i pod płytką selektora. Po złożeniu i oddaniu ok. 15 strzałów normalnie spust znowu się blokuje :wink: nie wiem czym to jest spowodowane. Nadmienię że na sucho bez włączonej bateria wszystko jest super. Replika prócz wymienionego cylindra na typ 0 jest w 100% seryjna. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
horeman Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Witam. Mam również ten sam problem, i nie wiem jak temu zaradzić. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 skrec porzadnie selektor ( śruby na wale dźwigni selektora ( klucz gwiazdka 00 ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts