t0m3k Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Witam, posiadam replikę RK-10 od trzech dni. Przed chwilą chwyciłem ją do ręki by stwierdzić, że... płytka selektora nie chce "chodzić". Jest na safe (najwyżej) po czym z bardzo wielkim trudem chce się przełączyć na auto (jeden stopień niżej) na semi wogle nie chce wejść. Czym może być to spowodowane? Próbowałem poluźnić pin trzymający selektor, poruszałem, przykręciłem z porwotem ale te samo utrapienie dalej występuje. Będę bardzo wdzięczny za szybką pomoc. Liczę, że problem szybko się rozwiąże. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 pojawił się nowy problem. Niestety (dzisiaj po raz pierwszy ją przestrzeliwałem) okazało się, że semi nie ma wogle. Ktoś wie, co na to zaradzić? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Trzeba rozkręcić i zobaczyć co się stało, selektor jest na wierzchu GB, tam jest układ zębatek. Poza tym, odeślij do sklepu gdzie kupiłeś po prostu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts