MikoS Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Witam, mam wielki problem z cm.028 tactical. Jestem mało doświadczony. Poskładałem cały pistolet bez problemu, i przystanałem przy składaniu kolby. Z części zostało mi: kolba, to cos na co zakłada sie kolbę, od strony pistoletu. Wiem że dla doświadczonych ''składaczy'' to błachostka, ale dla mnie to dosć duży problem. Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedż, gdyz za 1,5h strzelanka:) Z góry dziękuję, MikoS Quote Link to post Share on other sites
MikoS Posted June 19, 2010 Author Report Share Posted June 19, 2010 Już nie aktualne:). Pojawił się jednak następny problem: mianowicie pistolet strzela tylko auto, nawet gdy selektor nastawiony jest na semi. Wiem że jest to wina złego poskładania selektora ognia, lecz nie wiem jak to naprawić- co może byc źle poskładane. Z góry dziękuję i pozdrawiam MikoS Quote Link to post Share on other sites
pampkin Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Wysuń selektor poza korpus,jeżeli dalej będzie strzelał na auto to źle poskładałeś. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts