Guzikk Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Chciałem kupić M16 A3 od AGM'a za 650 zł. Chciałem się dowiedzieć głównie jaką ma lufę wewnętrzną i z czego są wykonane bebechy. Nie chcę komentarzy typy "Nie bierz tej eMki lepsze jest XXX". Oczywiście komentarze, które przedstawiają wady i zalety będą mile widziane :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Po co ci wady i zalety skoro i tak nie zmienisz zdania :roll: Quote Link to post Share on other sites
Guzikk Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 No dobra to w takim razie z czego są bebechy? ;p Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Z betonu. A tak serio to masz odpowiedni temat w tym dziale tylko wystarczy użyć takiej fajnej rzeczy która zwie się "wyszukiwarka" Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts