radziu1a10 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Mam problem gdyż bardzo bym chciał zakupić replikę m4 s-syetm jg, ale nie mogę znaleźć tej repliki w żadnym Polskim internetowym sklepie, nie wiecie może gdzie mógłbym zakupić taką replikę? Quote Link to post Share on other sites
Macerro Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Jak narazie znalazłem tylko Boyi: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=632 Jak znajdę JG to wrzuce. Quote Link to post Share on other sites
suchywojtas Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 (edited) Mam problem gdyż bardzo bym chciał zakupić replikę m4 s-syetm jg, ale nie mogę znaleźć tej repliki w żadnym Polskim internetowym sklepie, nie wiecie może gdzie mógłbym zakupić taką replikę? Możesz spróbować u użytkownika o nicku friend71pl na allegro. Wprawdzie pewnie poczekasz z miesiąc i będzie z 50 - 100 zł drożej, niż na Gunfire (to pewnie zależy od kursu dolara), ale replikę dostaniesz, swoją drogą - polegam sprzedawcę. Edited June 28, 2010 by suchywojtas Quote Link to post Share on other sites
radziu1a10 Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Możesz spróbować u użytkownika o nicku friend71pl na allegro. Wprawdzie pewnie poczekasz z miesiąc i będzie z 50 - 100 zł drożej, niż na Gunfire (to pewnie zależy od kursu dolara), ale replikę dostaniesz, swoją drogą - polegam sprzedawcę. Jak wyszukuje tego użytkownika friend71pl piszę że nie ma takiego użytkownika, może źle napisałeś, z góry dzięki. Ale podobno repliki BOYI są produkowane na dużo gorszych częściach niż JG a narazie nie mam budżetu żeby bawić się w wymianę całego gearbox'A Quote Link to post Share on other sites
suchywojtas Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 M4 S-System GFC (JG) Tu masz linka do aukcji Nie przejmuj się tym, że się niedługo kończy - to i tak jest towar na zamówienie, więc zaraz jak jedna się skończy, tworzona jest kolejna. Quote Link to post Share on other sites
radziu1a10 Posted June 28, 2010 Author Report Share Posted June 28, 2010 Dzięki bardzo, mi się nie śpieszy poczekam 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts