Ahmed Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Szanowni koledzy przymierzam się do zakupu Stena MKII firmy AGM, na chwilę obecną jest tylko dostępne porównanie Vivy i AGM które coś tam wnosi ale nie za wiele jako że prawda jest zawsze po środku. Nie da się ukryć że całej prawdy o tym egzemplarzu dowiedzieć się można tylko i wyłącznie od osób które mają i używają owej repliki. Tak więc łaskawie proszę o ujawnienie się i podzielenie swoimi wrażeniami tymi dobrymi jak i złymi :uśmiech: pozdrawiam Ahmed Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Wiem, wiem, źe temat jest o Stenie AGM-u, ale czy nie lepiej byłoby poczekać na gas blowbacka od WE ? Dosyć dawno temu było o nim w newsach i zapowiadał się naprawdę ciekawie, a porównanie jakości wykonania innych replik WE i AGM przemawia na korzyść Wei Techa. Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 SturmFJ mniemam że gdzies ten temat musiałem przegapić :uśmiech: oczywiście że lepiej będzie poczekać o ile temat dojdzie do skutku. Mimo wszystko jednak dobrze by było poznać opinie na temat tego co już jest. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Miejmy nadzieję, że dojdzie - wyszło im z M14, to i prostszy Stenik powinien wyjść. WE szykuje się na poważnego gracza na rynku GBB, co widać było na fotkach z ich zakładów (Browning HP, Sten, M3 "smarownica" + kilka modeli broni współczesnej), także może już niedługo chińskie elektryki nie będą jedyną ogólnie dostępną alternatywą japońskich wyrobów za 1xxxx$ Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted July 1, 2010 Author Report Share Posted July 1, 2010 Mam takową nadzieję w tym temacie, na chwilę obecną z owej firmy posiadam od jakiegoś czasu P08 i nie ukrywam że jestem bardzo zadowolony, ma kopa :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts