damian127 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 o więc jak w tytule.... Chcę kupić preckę do g36 JG ale nie mam pojęcia gdzie, za ile, jakiej firmy najlepiej.... Acha i jeszcze 1... Czy lufa od PSG-1 pasuje do g36??? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Nie ten dział. Klasa 2. Poza tym... :wink: Jest mnóstwo tematów o prec lufach. A po kiego grzyba Ci lufa 20" w G36? Zamontuj długości stockowej, a jak jeszcze Ci mało i masz kasę na tłumik lub przedłużenie lufy to możesz schować w niej troszkę więcej. Potem tylko dochodzą koszta wymiany cylindra czasem. No i gumka hop-up to podstawa. I gratulacje, 2 raz będziesz kasował temat i zakładał go 3 raz w innym dziale :lol: . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
damian127 Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 kurde znowu wpadka... sorki ale to mój pierwszy temat i nie za bardzo wiedzialem gdzie go dodac.... a pierwszy to pomyłkowo.... DO WYWALENIA.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts