EmDzej Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Witam, ostatnio zjechałem zębatkę na li-po, chcę ją wymienić oraz wsadzić mocniejszą sprężynę, ale jakoś niemoge wymontować gb z body M4 P&J. Wykręciłem całe górne body, kolbę, zwalniacz magazynka, chwyt pistoletowy z silnikiem, ale coś jeszcze trzyma GB, proszę o pomoc :D Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Może selektor? Quote Link to post Share on other sites
EmDzej Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 No już coś nie co szukałem i w emkach niby nie trzeba selektora wymontować, a nawet jeśli to nie ma jak, bo jest przykręcony od środka. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Mały pin przy spuście wybiłeś? Edited July 6, 2010 by gloomer Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 GB trzymają: 2 piny od górnego body Śruba w kolbie Ten mały pin, o którym pisał kolega wyżej W chwycie silnikowym są dwie śrubki Zwalniacz magazynka Czyli problem tkwi w małym pinie :) Quote Link to post Share on other sites
EmDzej Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Chwyt silnikowy cały wykręciłem, a gdzie ten mały pin się znajduje ? EDIT. znalazłem go, dzięki chłopaki za pomoc. Edited July 6, 2010 by EmDzej Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Nie ma problemu ;). Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 No już coś nie co szukałem i w emkach niby nie trzeba selektora wymontować, a nawet jeśli to nie ma jak, bo jest przykręcony od środka. Chodziło mi o to, że w niektórych chińskich eMkach trzeba pobawić się selektorem aby GB wylazł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts