Vorox Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Witam. Mam mały problem. Gdy rozkładałem boxa do minimi mój synek pociągnął za scalaka i go wyrwał... wszystko z nim zdaje się ok ale nie eim które kable gdzie podłącyć. Stąd moja wilka prośba. Jeśli ktoś byłby tak miły i udistępnił mi zdjęcie P&Jowego boxa - mam na myśli jego bebechy (kable) i jak się da zbliżenie na scalaka. Bardo proszę kolegów o pomoc i z góry dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 wątpię by komuś chciało się specjalnie dla ciebie wyciągać gb i pstrykać foty. Lepiej sam opstrykaj sytuację u ciebie. Na pewno znajdzie się ktoś kto będzie w stanie ci to objaśnić. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Olać scalaka , wlutuj między silnik a zasilanie na jednym z kabli PTT i po problemie , wszystkie 4 boxy tak przerobiłem sobie . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts