Leo666 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Witam!!! Ostatnio na strzelance zawadziłem kolbą o drzewo i urwała się. Byłem troszkę zdziwiony, bo wyglądała na solidną. Teraz pasowało by sobie sprawić nową, albo używana. Pytanie: gdzie mogę kupić nową, stalową kolbę, ewentualnie czy dało by rade założyć drewnianą. Pozdrawiam, Leo 8) Quote Link to post Share on other sites
Hunt3R Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 nową składaną kolbę możesz kupić na works11.pl. Tam mają do AKMSa, ale kolby do AKSa na sprzedaż jeszcze nie widziałem. Do drewnianej kolby trzeba zmienić body. Quote Link to post Share on other sites
Doopek Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Jeśli znajdziesz gdzieś body i 'drewnianą' kolbę, to warto ją zamontować. Tzn. mówię o używce z CM.028 albo TM. No i nie mów mi, że kolba w CM.028s wygląda na solidną... A poza tym poczytałbyś o replice na forum to dowiedziałbyś się o tym, że ta kolba łamie się praktycznie sama. @Hunt3R - Na works11.pl masz części do broni a Leo666 mówi najprawdopodobniej o replice. Jedno z drugim nie będzie współgrać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts