Wlosu Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Witam, Mam problem z odkręceniem lufy zew. od body w replice G&P. Ni cholery nie drgnie - już próbowałem w jedną i w druga stronę. Może ktoś sprawdzić jaki kwint jest zapodany na deltaringu? bo nie chcę go zerwać a odkręcić muszę. Chyba, że gdzieś jest jakaś mała śrubka o której istnieniu nie mam pojęcia :) pzdr Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Napisz do sklepu gdzie kupowałeś replikę. Jeżeli nie będą wiedzieć to Capri asg albo (podobno najlepszy serwis w PL) asgshop- mają taka renomę, że powinni pomóc, jeżeli nie to świadczy i kiepskim podejściu do klienta. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Czy Ty dziś tak sobie siedzisz i posty bez sensu nabijasz czy prezentujesz Nam efekty udaru słonecznego. Gwint jest normalny, taki jak w każdej śrubie, ale one są bardzo mocno skręcone. Quote Link to post Share on other sites
mastah Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 A normalny gwint to jaki? ;) Bo moje są magiczne! I nie wiem co z tym zrobić :( Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Gwint jest prawoskrętny Proponuję Ci zrzucić z tyłu deltaringu seger i wydłub pierścień sprężynujący. Teraz deltaring nie sprężynuje i łatwo złapać koronkę np żabkami. Body na dywan, mocny chwyt, dźwignia - Odkręcone Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts