Wlosu Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Witam, Mam problem z odkręceniem lufy zew. od body w replice G&P. Ni cholery nie drgnie - już próbowałem w jedną i w druga stronę. Może ktoś sprawdzić jaki kwint jest zapodany na deltaringu? bo nie chcę go zerwać a odkręcić muszę. Chyba, że gdzieś jest jakaś mała śrubka o której istnieniu nie mam pojęcia :) pzdr Quote
mastah Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Napisz do sklepu gdzie kupowałeś replikę. Jeżeli nie będą wiedzieć to Capri asg albo (podobno najlepszy serwis w PL) asgshop- mają taka renomę, że powinni pomóc, jeżeli nie to świadczy i kiepskim podejściu do klienta. Pozdrawiam Quote
AnR Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Czy Ty dziś tak sobie siedzisz i posty bez sensu nabijasz czy prezentujesz Nam efekty udaru słonecznego. Gwint jest normalny, taki jak w każdej śrubie, ale one są bardzo mocno skręcone. Quote
mastah Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 A normalny gwint to jaki? ;) Bo moje są magiczne! I nie wiem co z tym zrobić :( Pozdro Quote
Szelma1981 Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Gwint jest prawoskrętny Proponuję Ci zrzucić z tyłu deltaringu seger i wydłub pierścień sprężynujący. Teraz deltaring nie sprężynuje i łatwo złapać koronkę np żabkami. Body na dywan, mocny chwyt, dźwignia - Odkręcone Quote
Recommended Posts