MadLuQ Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Jak w temacie.. Replika chyba roczna, pomalowana, (wiec musial bym scierac farbe), dobry stan techniczny, niby komplet. Oczywiscie stock totalny. Cena została mi zaproponowana rzędu 400 zł... Opłaca się? Szukam czegoś takiego a nie mam pojęcia jaka cena była by dla mnie opłacalna. Wiem że cieżko będzie Wam osądzić, ale proszę o poradę na podstawie Waszych doświadczeń, i mniejwięcej rynku ;] Napewno wiecie więcej odemnie ;] Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Foto, daj foto. Quote Link to post Share on other sites
MadLuQ Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 Jak tylko mi przesle to zamieszczę. Quote Link to post Share on other sites
MadLuQ Posted July 17, 2010 Author Report Share Posted July 17, 2010 niestety nie moge edytowac swoich postow. http://img704.imageshack.us/img704/8981/m4a1cqb.jpg link do giwerki.. Quote Link to post Share on other sites
CZAKU Posted July 17, 2010 Report Share Posted July 17, 2010 Jeżeli chodzi o wygląd i jeśli sprzedaje z tymi akcesoriami typu tłumik i pojemnik na baterie to czemu nie. Malowanie również nie jest przeszkadzające. Istotne jest jaki przebieg ma ta replika (i w jakim czasie), co było wymieniane. Jeżeli nic to przede wszystkim czeka Ciebie wymiana gumki i komory hu. Nie wiem co sprzedający daje jako bonus - bateria, magazynek(-ki). Zawsze możesz poczekać, dozbierać trochę pieniędzy i kupić coś używanego z I klasy (tam mniej więcej około 100-300zł). Tak naprawdę decyzja należy do Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
MadLuQ Posted July 18, 2010 Author Report Share Posted July 18, 2010 Ogolnie to pewnie jednego maga, i chwyt. Replika nawet roku nie ma, przebieg jest mały, dodatkowo jeszcze w sklepie była niby to upgradowana. Tzn w miare mozliwosci taiwanguna ;] Bardziej mi chodzilo o cene, bo nie wiem ile taka wersja chodzi. Dzieki za pomoc ;] _______________________ Sry za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu. Quote Link to post Share on other sites
CZAKU Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Replika nawet roku nie ma, przebieg jest mały, dodatkowo jeszcze w sklepie była niby to upgradowana. Tzn w miare mozliwosci taiwanguna ;] Ogólnie repliki PJta są wzmacniane, ale weź pod uwagę że to części, które z czasem należy wymienić na jakieś lepsze. Quote Link to post Share on other sites
MadLuQ Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Jestem tego w pełni świadom. W końcu to druga klasa ;] Dziękuję za informację i porady. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts