Pietia888 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 (edited) Witam. jak w temacie. Tutaj szukałem : http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=10302 ale sam nie wiem jaką mam wybrać... mam do wydania MAX 150zł (z wysyłką) :evil: :cry: jeśli chodzi o moje wymogi to: - batka nie będzie ładowana w krótkim czasie (aby przedłużyć jej żywotność) - chciałbym aby była możliwość rozładowania pakietu - i aby kupić w miarę NIE drogo , lecz w miarę dobrą ładowarkę aby mi przez długi okres posłużyła. Poszę o nie wysyłanie do poprzednich tematów , z tego co wyczytałem to np.: niektórzy piszą że ,,ładowarka 1 ,, jest dobra a ktoś inny że jest zła. Dla tego proszę o jakieś konkretne propozycje , dla czego warto kupić akurat tę ładowarkę a nie inną. Pozdro EDYTA: czy ta będzie dobra?: http://allegro.pl/item1152096055_ladowarka...10_guarder.html Edited July 18, 2010 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Turnigy Accucell 6 + zasilacz. Taniej nic sensownego nie dostaniesz. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 mam 2 typy ładowarek do wyboru Turnigy Accucell 6 i Imax b6 Którą wybrać? jeśli obie maja podobne parametry to wybiorę tańszą.Czekam na odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 to jest to samo... Quote Link to post Share on other sites
xel20 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 ładowarka turnigy ma zajefajny głośno chodzący wiatraczek chłodzący ;] i poprzestawiane piny w złączu usb w stosunku do imaxa. Reszta tak jak wspomniał przedmówca. Quote Link to post Share on other sites
Pietia888 Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 (edited) CZyli lepiej będzie jak wezmę Imaxa :lol: oczywiście jak kasy wystarczy :-F Edited July 19, 2010 by Pietia888 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts