Jacek1246 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Witam. Zakupiłem niedawno na Taiwanie replikę MP5 JG. Wszystko było super, wczoraj wyszedłem na dwór, aby ją przestrzelić. Kilka strzałów i serii i nagle replika zdechła, tzn. po naciśnięciu spustu słychać tylko odgłos kręcenia zębatek (przypuszczam), dźwięk taki sam jak wiertarki tyle, że cichszy. Czym może to być spowodowane? Proszę o pomoc, czy to może być coś poważnego? Quote Link to post Share on other sites
Nerpa Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Albo poszedł tłok, albo coś z zębatką silnika. Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Może silnik źle wyregulowany, miałem coś podobnego. Podkręć go trochę kręcąc na spodzie chwytu silnikowego taką śrubą (tak aby ją dokręcać). Quote Link to post Share on other sites
Doopek Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Skoro nówka, na gwarancji, to sam si tym nie baw. Napisz do sklepu, wyślij im na gwarancję... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts