Frugo Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Brujo?? z naszego wmasgowego czatu?? Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42251589 Czy ktoś aż tak bardzo chce aby na zlocie pokazali się ludzie z aegami za 100zł :?: :roll: Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 niech sie pokazuja nie widze problemu problemem sa terminatorzy, a ci zadarzaja sie niezaleznie od posiadanej broni Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Frugo ..ten sam Brujo i ta sama Michelle którzy od czasu do czasu goszczą na naszym wmasg'owym czacie :) ...no i widze że zaczęło przybywać więcej zgłoszeń ze Słowenii :) Link to post Share on other sites
LameBoy Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 a ja już zapłaciłem, sialalalala ;) i ładujemy się w mojego Lanosa w kolorze "Dildo Red" i jedziemy do krakowa z Holmanem i swoimi kobietami zbolcować Pioka w międzynarodowym towarzystwie! :) Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 kto tam ma sie decydowac niech sie decyduje szybko. 271 osob , w niedziele zamykamy najprawdopodobniej liste. pozdrawiamy i czekamy :-) Link to post Share on other sites
Piok Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Lameboy: Ja juz ostro trenuje JELQ, w ramach przygotowan na kontrbolcowanie o_O. Beware... Link to post Share on other sites
kikol Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Pretorjanków też kilku się wybiera. Jeśli się ciotkom uda na czas wbić na listę, to z 6 osób się zbierze. Link to post Share on other sites
Czeczen Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Netador Siedlce dołącza do Petów i Wików w komplecie!! 1+4 Link to post Share on other sites
Spinacz Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 No i już. Hehe zaciągnąłem się. Link to post Share on other sites
ADAM`S Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 A ja zapomniałem ze sie zgłosiłem, i zgłosiłem sie jeszcze raz :lol: :evil: Adams x 2 :evil: Link to post Share on other sites
saiko Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 jako ze nocleg jak slyszalem jest na drugim koncu miasta i nie wiem nic o zapewnieniu transportu przez organizatorow na poligon :? chcialbym znac dokladne warunki jakie beda panowac na miejscu przed terminem ostatecznej wplaty a nie dowiedziec sie na miejscu i mam pytanie czy mozna nocowac na poligonie Link to post Share on other sites
Giersu Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Dołączam się do pytania Saiko. Jak z dojazdem na poligon? Czy pomożecie dostać się do "sypialni" z dworca? Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 26, 2005 Author Report Share Posted February 26, 2005 1. Moze spac na poligonie. Nawet jest tam bezpiecznie - cena wpisowego niestety ta sama. 2. Z dworca mozna dojechac na nocleg w nastepujacy sposob. 129, 501, 502, 511 tymi autobusami do przystanku WIŚLICKA potem nalezy wsiasc w 139, 439 lub 123 i wysiaść na przystanku BIEŃCZYCE 3. Zakwaterowanie jest w Akademikach Akademii Rolniczej, w tym samym miejscu co rok temu. 4. Warunki w pokoju moze opisza uczestnicy poprzedniej edycji - zeby nie bylo ze jest cos przekolorowane. Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 26, 2005 Author Report Share Posted February 26, 2005 Dojazd na poligon w noclegu troche czasu zajmie bo trzeba sie az dwa razy przesiadac ale da sie. 139, 439, 123 wracamy do przystanku WIŚLICKA potem w 172 i wysiadamy na przystanku MOTEL KRAK i potem albo 10min z buta lub wsiasc w 238, 248, 258 i wysiadamy na przystanku PASTERNIK http://rozklady.mpk.krakow.pl/aktualne/index.php - ROZKLAD jazdy krakowskiego MPK :-) dla tych co to juz sie by chcieli z synchronizowac Link to post Share on other sites
saiko Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 chcialbym jeszcze wiedziec jak warunki sanitarne na pasterniku? i gdzie planowane jest jedzenie, w miejscu noclegu czy zabawy? Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 26, 2005 Author Report Share Posted February 26, 2005 1. co rozumiesz pod pojeciem warunki sanitarne, jest woda, swieze powietrze, jak jest sucho to pelno kurzu jak pada to blota ;-) 2. jedzenie bedzie na pasterniku, bez sensu jest jezdzic przez cale miasto tylko na posilki. Link to post Share on other sites
saiko Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 co rozumiesz pod pojeciem warunki sanitarne WODA BIEŻĄCA I KIBEL :!: rodzaj i ilosc np.: pompa reczna na podworku, lazienka z umywalka, obskurny szalet bez drzwi i sedesu albo zamowiony na te okazje ToiToi sztuk 12 czy w koncu idzta se z saperka do lasu Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 26, 2005 Author Report Share Posted February 26, 2005 1. pomysl z saperka bardzo dobry 2. wody biezacej brak, na dzien dzisiejszy. na pewno bedzie woda w 5l baniaczkach - do bólu. Ostatnio po zlocie to ta wode pilismy do grudnia. 3. Toy toyie powinny byc aczkolwiek nie 12 sztuk :-) Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 Jeszcze przydała by się jakaś mapka Krakowa z zaznaczonym miejscem noclegu... dla zmotoryzowanych :wink: Link to post Share on other sites
LameBoy Posted February 26, 2005 Report Share Posted February 26, 2005 popieram Olo_c ;) niby sobie tam szukałem w necie po jakichś mapkach ale dobrze by było wiedzieć jak się np dostać tam gdzie trzeba z trasy z Warszawy ;) i rozumiem ze to nie są te akademiki na Al.29 Listopada tylko jakieś inne? Bo na tyle co znam Kraków to kojarzyłem ze jakieś Akademia Rolnicza miała akademiki na Avenue 29 ;) ale jak widać mołem się mylić ;) najlepiej podać nam nazwę ulicy, numer(lub gdzie wjechać na teran rzeczonych akademików) i jakieś hinty jak się tam dostać z większych tras wlotowych do Krakowa(np tej z Warszawy ;) ) Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 27, 2005 Author Report Share Posted February 27, 2005 spoko spoko, bedzie wszystko. jeszcze czas :-) Link to post Share on other sites
JuzekK Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 niestety pomylilem terminy i musze sie wycofac choc wyslalem juz zgloszenie (wpisany jw. jako juzekk) :( niestety zlot jest przed matura z polaka nie po Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 27, 2005 Author Report Share Posted February 27, 2005 i?? to wyslij maila na adres zlotu. :-) Tutaj sa informacje na temat zlotu. Link to post Share on other sites
JuzekK Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 no wlasnie nie bylem pewien co z tym zrobic. Link to post Share on other sites
Recommended Posts