rusone47 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Witam. Dzisiaj po naładowaniu baterii , chciałem oddać kilka strzałów lecz nic z tego , dopiero po chwili karabin zaczął strzelać . Po kilku strzałach zacząłem słyszeć dziwne piski wydobywające się z Gearboxa lub Silnika. Jak myślicie czy zębatki lub coś tego typu mogą być nie nasmarowane ?? Jeśli tak to czym mam nasmarować specjalnym smarem czy jakimś najzwyklejszym też można?? A może to coś innego ... ? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Czemu 90% problemów z AEG ludzie identyfikują z brakiem smaru? Potem ładują tony różnych ustrojstw do środka. Jeśli faktycznie to przeraźliwy pisk to są dwie możliwości. Niedokręcony silnik albo zerwana zębatka. Musiałbyś nagrać ten dźwięk. Quote Link to post Share on other sites
rusone47 Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 (edited) Dokręciłem było normalnie , założyłem chwyt pistoletowy dalej to samo , nie wiem czemu . Edited July 19, 2010 by rusone47 Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Co to za replika jeśli v2 to może kable ci się w zębatkę silnikową wkręcił i masz piski jęki i błyski ,lub źle włożyłeś antyrlivals i blokuje zębatkę. Quote Link to post Share on other sites
Poniatkys Posted August 28, 2010 Report Share Posted August 28, 2010 może po prostu zębatka osi silnika na wale się kręci? Quote Link to post Share on other sites
rusone47 Posted September 18, 2010 Author Report Share Posted September 18, 2010 Wystarczyło wyregulować śrubę od silnika przy chwycie pistoletowym. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Czyli AnR wygrywa. A Ty przegrywasz podwójnie bo o regulacji śruby piszą zawsze w instrukcji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts