Szaszłyk Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Witam, czy ktoś z forumowiczów, z okolic Warszawy najlepiej, mógłby udostępnić na kilka dni mundur wojsk radzieckich z czasów konfliktu w Afganistanie? Stanik i reszta oporządzenia też by się przydała :) Sprzęt byłby wykorzystany do kilku ujęć/zdjęć, więc nie będzie praktycznie używany. Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Jeśli nie będzie żadnego chętnego hobbysty z Warszawy, to zawsze możesz spróbować pożyczyć sprzęt z Frontowca ( www.frontowiec.com ). Tzn. ja bym do sklepu uderzył, jeśli nikt tutaj się nie zgłosi ;) Bo wiem, że Owca ma (a przynajmniej powinien mieć) odpowiedni sprzęt. Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Szaszłyk odezwij się do mnie. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Sprawa zamknięta dzięki pomocy kolegi Kamila. Wielkie dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts