kolczykk0 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Witam. Czy opłaca się kupić te: KLIK magazynki? Nie mogłem znaleźć żadnych konkretnych informacji o nich. Przy okazji - mam zamiar kupować również aimpointa na skośnym montażu a niestety z kasą krucho. Jaki byłby najlepszy do około 200 zł? Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MattTheKing Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Co do kolimatorów to do 200 zł można było znaleźć kolimatory od G&P ale teraz widzę, że trochę podrożały(cena około 240 na specshop) Oprócz tego możesz napisać do tych dwóch Panów: Viamortis tomekpl Wiem, że mają na stanie EoTech za 200 zł Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Lubią się w nich kulki przycinać. Wczoraj sprawdziłem w replikach kumpla i zarówno do m4 p&j jak i spr boyi wchodzą strasznie ciężko, trzeba by je podpiłować trochę. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Lubią się w nich kulki przycinać. Wczoraj sprawdziłem w replikach kumpla i zarówno do m4 p&j jak i spr boyi wchodzą strasznie ciężko, trzeba by je podpiłować trochę. Jak sie magazynki odpowiednio smaruje to nic sie kulki nie zacinaja. Poza tym, do tej pory mi te magi pasowaly bardzo dobrze do kazdej giwery, czy to emeki G&P, G&G, BOYI, JG, do SCAR, G36 z adapterem i wiele innych Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts