val Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Witam, Czy ktos moze polecic jakis warszawski sklep, gdzie jest spory wybor strojow "wojskowych", kombinezonow na rozne pory roku, butow i innych niezbednikow? Mam na mysli sklep gdzie mozna przyjsc, poogladac i przymierzyc. Dzieki serdeczne. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Predator, Ogrodowa 4 Azymut, Corazziego iles-tam Quote Link to post Share on other sites
Grey Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 W Predatorze więcej jest miejsca, a sprzedawca, choć specem nie jest, jest o niebo milszy od Azymutowego. Cena ciut wyższa, ale w końcu za lepszą usługę trza płacić :) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Sory za OT, ale... Foka, mogl bys zmienic podpis? Post 2 linijki, podpis na 15 :|. Moze zrob z tego gifa jakiegos, zeby fotki byly na zmiane, albo cuś... Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Sory za OT, ale...Post 2 linijki, podpis na 15 :|. Po pierwsze: Takie sprawy zalatwiaj na privie Po drugie :Jeezu, a czy to az tak bardzo przeszkadza? Przewin sobie raz wiecej skrolem na myszce... Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Sory za OT, ale...Foka, mogl bys zmienic podpis? Post 2 linijki, podpis na 15 :|. Moze zrob z tego gifa jakiegos, zeby fotki byly na zmiane, albo cuś... 1. Po pierwsze: Takie sprawy zalatwiaj na privie 2. Juz pisalem na ten temat do Rega. Rysunek ze Sciana Pamieci bedzie tylko kilka dni i go zdejme. Po prostu zrobil na mnie duze wrazenie i chcialbym zeby byl przez jakis czas obecny na tym forum. Quote Link to post Share on other sites
Ludzik Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Po prostu zrobil na mnie duze wrazenie Nie tylko na tobie... EOT Quote Link to post Share on other sites
AdAm Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 W Predatorze więcej jest miejsca, a sprzedawca, choć specem nie jest, jest o niebo milszy od Azymutowego. Cena ciut wyższa, ale w końcu za lepszą usługę trza płacić :) Potwierdzam. Sprzedawca w Azymucie, taki już nie młody wiekiem, skutecznie mnie zniechęcił do tego sklepu. Co najmniej dwa razy poczyłem się tam olany sikiem prostym. Pytając o cokolwiek owego faceta można doznać wrażenia, że on w tym sklepie jakaś karę odbywa. Kiedyś zagadałem o "marpat"-a, facet pokazał mi kopie, a ja na to, że w porządku i fajne, ale czy jest możliwośc zakupu oryginalnych. Po tych mych słowach facet wyraźnie zirytowany i zniecierpliwiony w opryskliwym tonie wygarnął mi mowę, że skoro pochodzą z USA to są oryginalne i, że w ogóle to o co mi chodzi. Omijam te sklepiszcze szerokim łukiem. Quote Link to post Share on other sites
mysterious Posted December 16, 2004 Report Share Posted December 16, 2004 valdigre>>> moge Ci skombinowac mundur WP wzoor bodajze 97 z dlogim rekawem za 150zl (z bardzo mala konwersja-zeby Cie nie oskarzyli, ze nawiales z jednosti :P), jak cos to piszta na: mysterious@1gb.pl, tylko zeby zalatwic, musze miec conajmniej ze 3 zamoowienia :), takze dogadac sie z kims i walic do mnie :D. Z tego co wiem i zarowno na azymucie jak i w predatorze sa cholernie wysokie ceny w poroownaniu do tej :) /pozdro, mysterious Quote Link to post Share on other sites
Beatkunedo Posted December 17, 2004 Report Share Posted December 17, 2004 Ja tez staje murem za Sciana Pamieci Foki! Jesli o mnie chodzi, ze moze zostac na zawsze! Robi niesamowite wrazenie! Quote Link to post Share on other sites
val Posted December 18, 2004 Author Report Share Posted December 18, 2004 nie wiecie czy w w/w sklepach znajduje sie odziez flecktarna i innych rownie solidnych firm? Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 polecam firme woodland - to naprawde hi-end 8O 8O 8O ... lepiej, coraz lepiej.... Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 jak to mawiam :twisted: DAREDEVIL :twisted: www.flecktarn.co.uk - brytolski sklep z mundurami www.ranger.pl - przeważnie kopie www.allegro.pl -kupisz i Flecktarna i Woodlanda ale również innych renomowanych firm np DPM ale z uwagi na ilość asortymentu dokładnie wczytuj sie w oferty-rozmiar, krój itd ;) Quote Link to post Share on other sites
val Posted December 19, 2004 Author Report Share Posted December 19, 2004 jak to sie mowi: "senks" albo "hoah!" :) Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted December 19, 2004 Report Share Posted December 19, 2004 ehhh ta bloga nieswiadomosc.... ;-) Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 ...życie ;) Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted December 20, 2004 Report Share Posted December 20, 2004 jeszcze jest sklep B52 na ul. Miedzianej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts