REMOV Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 Dyskusja przeniesiona z innego watku - moderator tez o tym pomyslalem... bylem ciekaw czy ktos sie przyczepi, ale nie ma watpliwosci ze bebenek pelni funkcje magazynkaJa również czasami (gdy mnie pewna kobieta zmusi, ponieważ sama nie sięga) pełnię rolę wieszaka* do firanek, co nie znaczy, że jestem wieszakiem :wink: PS co to jest ta cholerna baskilaW strzelbach, to jest element służący do sztywnego połączenia osady z lufami (poza tym w środku znajduje się mechanizm kurkowy). * - zasadniczo rzecz biorąc, skomplikowanego i narzekającego systemu wielozadaniowego, w danej chwili optymalizowanego do zawieszenia firanek, tak jak zleceniodawcy to odpowiada. Najczęściej nie jest to takie proste, eh... :| Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 pełnię rolę wieszaka do firanek, co nie znaczy, że jestem wieszakiem :wink: jestes pewien? ;) W strzelbach, to jest element służący do sztywnego połączenia osady z lufami (poza tym w środku znajduje się mechanizm kurkowy). whatever ;) zaczynam kojazyc gdzie to cos bedzie, ale za malo lamanych strzelb mialem w reku :) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted December 15, 2004 Author Report Share Posted December 15, 2004 zaczynam kojazyc gdzie to cos bedzie, ale za malo lamanych strzelb mialem w rekuEeech... teraz już będzie jasne? A tutaj sama baskila Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 15, 2004 Report Share Posted December 15, 2004 ooo teraz jasniej :) dzieki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts