marcel0s Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Witam Przymierzam się do kupna gazowej repliki Colta 1911 link, który pojawił się w Specshopie we wrześniu zeszłego roku, zastanawia mnie jednak producent deklarowany przez specshop KWA/ASGDK. O KWA znalazłem dość pochlebne opinie jednak o ASGDK nie udało mi się znaleźć praktycznie nic konkretnego. Stąd powstają dwa pytania: 1) Czy wiecie może ile wspólnego ma KWA/ASGDK z KSC/KWA? Czy jest to jakaś forma współpracy, czy też jedno i to samo, czy czort wie co? 2) Czy ktoś nabył wspomnianą wyżej replikę, miał z nią kontakt lub jest w stanie powiedzieć cokolwiek na temat awaryjności tego sprzętu? Edited July 29, 2010 by marcel0s Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 KWA to producent, ASGDK to importer i dystrybutor który daje swoje logo. Nawet na niektórych replikach TM (starszych) jest oprócz loga TM również logo ASGDK. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts