OSI Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Co mam zrobic z "smierdzaca" manierka. Wali jakby ktos tam nosil rozposzczalnik. Urzywalem tylko wody tak jak pisze :?. Co mam z nia zrobic ??: :cry: , aha i odrazu mowie ze w namierce byla 4 razy woda a manierka jest tygodniowa ;///. Zgory thx .Pordrowienia OSI Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 moze sproboj ja "wygotowac"?? Link to post Share on other sites
izi Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Plyn do mycia naczyn, wrzątek i bedzie jak nowa :) PS. Na przyszlosc: nie zostawiaj wody w manierce i podczas przechowywania ZAWSZE trzymaj OTWARTĄ! Odradzam rowniez nalewania herbaty,kawy itp. Zostaje na sciankach trudny do zlikwidowania osad. PS2.koło manierki US to ona moze leżała ;) Link to post Share on other sites
Jarcher Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 Ja bym proponował kwasek cytrynowy + wrzątek. Link to post Share on other sites
OSI Posted December 18, 2004 Author Report Share Posted December 18, 2004 hehehe wielkie dzieki :DDD . Manierka jak nowa :))). tak tak tylko woda :). naprawde thx . Pozdrowienia OSI Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 wystarczy przechowywać ją z wsadzoną w środek gazetą...to samo jeśli chodzi o menażke... Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted December 18, 2004 Report Share Posted December 18, 2004 wystarczy przechowywać ją z wsadzoną w środek gazetą...to samo jeśli chodzi o menażke... zalezy jaka gazete bo z kolorowego papieru raczej niebardzo....najlepsze sa worki papierowe jak np do starych odkurzaczy czy pieczywa :wink: Link to post Share on other sites
Recommended Posts