Tymex Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Witam. Chciałbym usłyszeć opinie weteranów i innych którzy mogliby mi pomóc przy wyborze repliki. Tu mam kilka pozycji które mnie interesują: 1.CM.028 2.JG0738 Proszę o pomoc gdyż chciałbym kupić solidną, w miarę niezawodną i fajną replikę która mi długo posłuży. Nie wiem czy to nie za wiele jak na broń tego kalibru. W każdym razie proszę o pomoc. Na razie zbieram kasę ale chcę wiedzieć na co. Jeśli macie inne propozycje to proszę o nie ale żeby były w granicy tych broni. Quote Link to post Share on other sites
Wyborowiec Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Bierz nr 1 i nie pytaj dlaczego. Chyba że masz więcej kasy ale to musisz napisać ile. Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) CM 028 ponoć jedna z lepszych replik,a tania mam CM 037 i jest OK :) Edited November 4, 2010 by drozdek96 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts