chimirr Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 Witam kupie karabin G36C w cenie ok.300 złotych. Są one w dużych ilościach dostępne w sklepach internetowych(kolo 400zl i wiem ze można je dostać taniej. Chodzi mi o parametry techniczne w granicach : Nazwa: H&K G36C Producent: najlepiej JG Napęd: elektryczny Gearbox: v.3 (metalowy) Wykonanie: metal + ABS Prędkość wylotowa : około 340 fps Pojemność magazynka: 470 kulek (Hi-Cap) Długość: 50cm / 72cm Waga: ok.3000g Dodatkowe informacje: Tryb ognia: ciągły, pojedynczy Hop-Up: tak, regulowany Blokada spustu: tak Moje gg:7547315, chimirr@interia.pl Dla zaawansowanych :P : co sadzicie na temat tego sprzetu ? CZy lepiej jest kupic cos lepszego ? ( max 400zl) jezeli macie cos ciekawego PROSZE o link do sklepu :) Link to post Share on other sites
kornelm Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Serio chcesz kupić kupić sprężynowego g36? (patrząc na dział...) Czy jednak elektryka z ogniem ciągłym? (opis) A co powiesz na forumowy komis? Jesteś w stanie ogarnąć, że istnieje takie coś? PS. może napisz to samo w zielonych... tam teoretycznie bardziej Ci pomogą... Link to post Share on other sites
darksoviet Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Tam na górze masz taki napis. Pod napisem "wiadomości". Kliknij na niego. Jeżeli jesteś idiotą możesz też wejść na http://tinyurl.com/2v877t6 Pomocne. Link to post Share on other sites
Recommended Posts