patson Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Witam Potrzebuje informacji na temat kamizelki taktycznej uzywanej wspóczesnie w wojsku Rosyjskim. Proszeo jakiekolwiek info na ten temat . Link to post Share on other sites
mrycha Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Witam Potrzebuje informacji na temat kamizelki taktycznej uzywanej wspóczesnie w wojsku Rosyjskim. Proszeo jakiekolwiek info na ten temat . www.rus.mil.pl Link to post Share on other sites
patson Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 No to forum miałem dawno . Link to post Share on other sites
Geno Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Witam Potrzebuje informacji na temat kamizelki taktycznej uzywanej wspóczesnie w wojsku Rosyjskim. Proszeo jakiekolwiek info na ten temat . Co to znaczy w wojsku rosyjskim? Jest kilkanaście formacji. Link to post Share on other sites
patson Posted August 12, 2010 Author Report Share Posted August 12, 2010 Wiem . Chodzi mi o piechote . Link to post Share on other sites
Kamil Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Pas i parciane ładownice. No i nie wiem po co kolega zakłada ten sam temat na dwóch różnych forach, skoro na rus.milu już dano wystarczającą odpowiedź. Link to post Share on other sites
Recommended Posts