John_RD Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Kulki w magu ustawiają się za szeroko w poziomie i dlatego się blokują. Głównie klinują się o siebie a nie o ścianki. Musisz mieć kulki dobrze wypolerowane aby się nie zakleszczały. Pestki są za słabo wypolerowane a G&G są średnicy 5.95 co jeszcze bardziej sprzyja klinowaniu się. Jedyne kulki które mi się nie blokują to są excele 0.23 więc możesz ich spróbować. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 wszystkie kulki mają 5,95 lub mniej. PJ mają koło 5,9 i tną się dlatego jeszcze bardziej. Quote Link to post Share on other sites
szczurto Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Dobra chłopaki dzieki zarady sprobuje cos pokombinowac. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
szczurto Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Witam wiem ze dużo czasu mineło ale niedawno rozwiazalem problem z tym magiem i wszystkim :) 1. Rozbieramy magazynek i polerujemy pilniczkiem "babskim" tylna scianke maga 2. Sprezyne z maga poprawiamy tak zeby miala kształt prostopadłosciana (prostokata), nie moze sie skrecac w zadna strone 3. Element w zamku ktory wysowa kulki z maga troszke przypilnikowalem na okraglo i przepolerowalem papierem 1000 4. Dobrze wyczyscic i odpowiednio przesmarowac caly pistolet 5. Dobre kulki jednak to podstawa kozystam z GFC Rockets 0.2g i jest dobrze 100% wystrzelonych kulek, choc w magu zostaje ostatnia zawsze :P Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Mi na rocketsach nie podawał kulek. Teraz używam tylko g&g i jest miodzio ;). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts