Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sprężyna do BI-3681

Recommended Posts

Pękła mi sprężyna w m4a1 P&J BI-3681. Chciałbym wstawić mocniejszą niż fabryczna no ale jestem świeży w asg i niezabardzo się orientuje.

Sprzet ma dwa lata, w gearboxie w sumie wszystko metalowe, tłok z tworzywa ostatni ząb metalowy, prowadnica z łożyskowana z tworzywa. Baterie mam 9,6V 2300 firefox.

Dodaje zdjęcie gearboxa jakby cos miało pomóc w określeniu jego wytrzymałości

http://lh4.ggpht.com/_fjfp0a9zYmo/THPThQTT...00/SS850248.JPG

czyli tu problemem bedzie bardziej silnik niż gearbox? i pech chcial ze jest tylko m130 a m120 nie moge znalesc. a z tańszych sprężyn? chce kupić na gunfire bo jeszcze mag drugi by mi sie przydał

Edited by Neku

Guarder nie produkuje sprężyn M120 albo M130. Produkuje natomiast w przeciwieństwie do innych sprężyny SP120, SP130 itd., które odpowiadają zazwyczaj więcej niż M1xx. Np. replika na Systemie M120 będzie miała niższa prędkość wylotową niż ta sama replika na SP120. Poza tym M130 w Boju to samobójstwo dla tłoka. Kupuj dobre sprężyny, nie buble.

no dobra firmowe... tylko ze na gunfire dostepne są guardiana M130 i SP140 sa po 60zl. najslabsza systemy m140 za 75. czyli nic niepasuje z dobrych

no dobra może jakoś pogodze zamówienie z dwóch sklepów.

czyli brać sp120?

okazuje się ze potrojna ładownica na magi m4 w taiwan jest tansza o koszt wysyłki

tylko jeszcze czy guardian sp120 jest najodpowiedniejsza dla wytrzymałości gb i zwiekszeniu mocy

Edited by Neku